Vloertegels restpartij


Vloertegels restpartij

Volledige Omschrijving


Als mensen horen van vloertegels restpartij denken ze gelijk dat het beschadigd is. Het klinkt ook eigenlijk wel zo als je zegt restpartij, maar dit is absoluut niet het geval. Wat is een vloertegel restpartij dan wel?

Vloertegels restpartijVloertegels bestaan uit verschillende collecties en dit is logies want anders zou iedere huis dezelfde vloertegels hebben. Een winkel kan ook niet dezelfde collecties blijven verkopen. Elke winkel haalt dan ook elke half jaar of elke jaar een nieuwe collectie binnen. Dit is afhankelijk van de winkel zelf.

Elke collectie vloertegels neemt veel ruimte in beslag en elke winkel heeft een beperkte ruimte. Hoe groot het magazijn ook mag zijn, vol is vol. Wat winkels doen is de vloertegels van de oude collecties in de korting gooien een maand of twee voordat de nieuwe collectie komt. Op deze manier maken ze ruimte voor wanneer de nieuwe collectie aankomt. Naarmate de aankomst van de nieuwe collectie dichterbij komt worden de kortingen hoger.

Uiteindelijk na de kortingen blijft er vaak toch nog iets over. De vloertegels dat dan nog over blijven moeten snel verkocht worden, deze worden dan als restpartijen verkocht. Vloertegels restpartij is dan ook niks meer dan vloertegels van de oude collectie. Het is dus zeker niet beschadigd.Categorie